Adresa
vaše
forme!

Individualni časovi

Samo za vas, van svih programa

Ukoliko zbog obaveza i ubrzanog tempa života ne možete da stignete da ispratite grupne časove plesa a želite da naučite da plešete, želite da napredujete i da savladate tehničke detalje i finese individulani časovi su pravi izbor za vas. Ovakav vid učenja plesa vam omogućava da naučite novi ples koji nije u programu, da se spremite za neki specijalni događaj ili svečanost a pažnja instruktora plesa usmerena je samo na vas. U okviru našeg plesnog centra pružamo vam mogućnost pohađanja individualnih časova koji su u potpunosti prilagođeni vašim ličnim potrebama, željama i sposobnostima u terminima i sa dinamikom koju sami izaberete u dogovoru sa instruktorom.

Napravi svoju grupu

Specijalni ekskluzivni kursevi plesa

Kreirali smo specijalan ekskluzivni kurs plesa za sve one koji žele da naprave svoju zatvorenu plesnu grupu u koju bi pozvali svoje prijatelje ili rođake da zajedno učite da plešete samo plesove koje najviše volite u termina koji vama odgovaraju.

Program „Napravi svoju grupu“ predviđen je za najviše 10 osoba po grupi i pruža vam potpunu ekskluzivnost u programu i načinu rada kao i izboru termina održavanja časova.
Uživajte u društvu vaših najdražih osoba na potpuno nov način.

Team building

Razvijanje timskog duha zaposlenih

Ples kao društvena pojava može predstavljati vrstu umetnosti, vid druženja, duhovni ritual, vid zabave ili samo estetski izraz. Istraživanja o komunikaciji ukazuju da se više od 70 posto odnosi na neverbalnu komunikaciju što uključuje ton glasa, repeticiju, teksturu, zvukove, disanje, gestove, ekspresije lica, napetosti mišića itd.

Neverbalno izražavanje osnovna je komponenta u celokupnoj dimenziji onoga što nazivamo komunikacijom a ples predstavlja jednu od metoda neverbalne komunikacije ljudi.

Da bi se bolje razumeli, uspešnije komunicirali, bili produktivniji a u isto vreme veseli i opušteni, predlažemo da za vaš tim organiizujete posebnu vrstu aktivnosti za team building – plesnu radionicu.

Plesne radionice se mogu održavati u jednoj od naše 3 profesionalno opremljene sale u plesnom centru, u prostorijama vaše kompanije ili na nekom trećem mestu koje predložite a da je adekvatno za ovu vrstu aktivnosti.
Naš stručni tim će u dogovoru sa vam organizovati sadržaj plesne radionice kako bi na najbolji način ispunili sva vaša očekivanja.

Mi smo vaš partner u poslu jer imamo potrebno znaje, iskustvo i pružamo vrhunske uslove za rad sa profesionalnim timom stručnjaka koji doprinosi da ostvarite vaš uspeh!

Kontaktirajte nas putem maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
ili na telefon +381 66 8890 053

  • 1