Adresa
vaše
forme!

Utisci članova

Ana MIhailović

Ana MIhailović

(Latino ples za decu - ćerke Darija i Julija)

Sa Performa timom se družimo od otvaranja plesnog centra na Novom Beogradu pa su moje devojčice, iako još uvek osnovci, jedne od najstarijih polaznica plesne škole.

Starija ćerka je godinama bila aktivna u grupi Hip hop i MTV style paralelno sa latino plesovima dok je mlađa stratovala sa baletom i posle par godina počela sa latino plesovima.

Za svo ovo vreme su stekle veštinu, iskustvo i naravno osvojile brojne medalje na lokalnim i državnim takmičenjima. Performa je odavno druga kuća; deca pored časova plesa uživaju u druženju, takmičenjima i putovanjima, letnjim kampovima, radionicama i dobrotvornim akcijama koje plesna škola organizuje.

Za tim instruktora imam samo reči hvale, posebno za našu dragu Tanju - posvećenost radu sa decom, to je ono što najviše cenim - zato se družimo već sedam godina i verujem još mnogo više!


Ana MIhailović

Nadja i Aleksandar

(Ples za mladence)

Prvi ples nije mogao da bude tako dobro osmisljen da nismo isli u plesnu skolu Performa fitness & dance. Cetiri casa koja smo imali sa Draganom su bila vise nego dovoljna. Dragana je instruktor koji objasnjava na nacin da svako moze da plese kao profi plesac.

Jos jednom hvala na svemu!

Nadja i Aleksandar


Željka Bojović

Željka Bojović

(Hip hop za decu - ćerka Isidora)

Plesni centar "Performa" otkrili smo pre 4 godine. Od tada, naša kćerka uživa u fantastičnom druženju i razvijanju svojih hip hop plesnih veština.   Posebno smo zadovoljni ozbiljnim i profesionalnim radom, kao i pedagoškim i podržavajućim pristupom deci. Uz podršku trenera i Performa tima deca su uspešno učestvovala na takmičenjima i drugim javnim nastupima, što ih je dodatno motivisalo  da se slobodno izražavaju kroz ples. Performa tim, sa svojim visokim standardima, ima naše puno poverenje.


Nevenka Milovanović

Nevenka Milovanović

(Folklor / društveni ples / lady style)

Oduševljena sam plesnim centrom “Performa” jer sam uvek volela i ples i folklor, a za rekreativce je taj spoj uvek bilo teško pronaći na jednom mestu. Plesni centar je napravio taj spoj igre na najbolji mogući način.  Kad jedva čekaš sledeći trening,  kad ne propuštaš,  kad se izviniš društvu jer imaš trening,

to znači da si pronašao pravu stvar za sebe, a to je danas jako važno naći. Tako sam se i ja našla kod Vas.

Svaki put kad dolazim, radujem se pozitivnoj energiji, odličnoj ekipi koja sa ljubavlju radi svoj posao i susretu sa dragim ljudima koje sam na treninzima upoznala. Uživam u svakom savladanom koraku, koreografiji, plesnoj figuri i muzici!

Hvala puno celoj ekipi!


Sandra i Leo

Sandra i Leo

(Ples za mladence)

Dok smo uživali ugrajući prvi ples na svadbi, gosti su bili nasmejani i odmah su uskočili na dance floor po završetku. Verujemo da je prvi ples doprineo dobroj atmosferi, kako za nas, tako i za goste!

Kod instruktorke Dragane Mirić smo uzeli časove plesa za mladence i uvežbali naše prve korake. Časovi su bili jako dobro organizovani, sa velikom pažnjom na detalje i evidentnim iskustvom u pripremi za prvi ples na venčanju.

Pored odličnog prvog plesa, najveći utisak nam je ostavilo to što smo se na časovima jako lepo osećali, uživali smo igrajući i to nam je sigurno bila jedna od lepših aktivnosti u toku tih nedelja, a svakako najbolja aktivnost u pripremi samog venčanja (stvarno nije velika konkurencija, ali opet!).

Puno hvala Performa fitnes & dance studiju i instruktorki Dragani!

Pozdrav, Sandra i Leo


Marko Milenkovića

Marko Milenkovića

(Latino ples za decu - ćerka Jana)

Već petu godinu, naša mlađa ćerka Jana, ide na časove plesa. Od kada smo čuli da postoji škola u blizini, Jana je rešila da nauči da pleše. Nakon prvih časova, nije bilo odustajanja, vrlo brzo je zavolela latino ples i sve ove godine vredno vežba i napreduje. Stekla je puno drugarica, išla na mnoga takmičenja, osvojila gomilu medalja. Sve vreme je bila kod sjajne Tanje Vlaisavljević, koja ih je puno naučila i zna kako da devojčice motiviše i pomogne im i kada im nešto ne ide.

Pošto smo videli koliko se trudi i koliko uživa u plesu, pravilno razvija, mi smo je maksimalno podržavali, vodili na treninge, pratili na sva takmičenja. Bodrili nju i klub i uživali! I radujemo se novim izazovima.

Divni ljudi u klubu su otvoreni za sve predloge. Topla preporuka za Performa fitness & dance!


danko lukic

Danko Lukić

(Folklor)

Za početak par osnovnih narodnih kola, ali veoma brzo mogu da se nauče i ozbiljne koreografije. Ko je propustio ovaj deo plesa i muzike ovde može da nadoknadi uz veoma lepo druženje i rekreaciju. Postoje tri nivoa (grupe); na prvom se uče osnovni koraci, trokorak, poskok... i dovoljno je da se posle toga bez ustručavanja zaigra na svadbama ili proslavama; na drugom se počinje sa učenjem koreografija i ovaj deo je možda i najzabavniji; na trećem može komotno da se izađe na scenu. Neko ko nije poznavao materiju, shvatiće vrlo brzo da je folklor mnogo bogatiji nego što je mislio i čuće prvi put nove melodije i ritmove koji zaista dodaju čoveku još jednu vrednost... I kondiciju. :)


Marko i Jelena

Marko i Jelena

(Ples za mladence)

Časove plesa za mladence bismo preporučili svima koji zele da njiov ples nebude samo "njihanje". 😊

Tako smo i mi poželeli da se ne njišemo tokom našeg prvog plesa, ali sto je jos gore, nismo želeli da u sebi brojimo korake i da ne možemo da se opustimo i uživamo u tom posebnom trenutku.

Kako smo potpuni početnici u plesu, na početku smo bili jako skeptični, nismo znali sta nas očekuje. Da li ćemo zapamtiti koreografiju? Da li ćemo se gaziti? Kako ćemo se snaći?

Međutim sve sumnje su nestale, vec nakon prvog časa. Bili smo oduševljeni ali i iznenadjeni posvećenošću kojom se pristupa prvom plesu. Nismo mogli ni da zamislimo na koliko detalja treba obraditi pažnju, pored naravno izbora pesme. Kakva je venčanica, kada je ples, gde ćemo biti pre početka plesa, položaj mladenačkog stola, da li imamo dim i prskalice, kada da se upale prskalice... Sve su to detalji na koje se obraća pažnja i koji su bitni jer ne želite da vežbate ples a da na kraju budete okrenuti leđima publici.

Meni (mladi :)) se jako dopao pristup instruktora, da nauči muškarca da vodi jer skoro da nisam ni morala da pamtim korake već samo da se prepustim i pratim mladoženju. A otkrila sam da se u njemu skrivao talenat za ples. :) Časovi nisu koncipirani tako da kao roboti učimo i brojimo korake, vec da se opustimo, slušamo muziku i osećaj.

Mi smo uživali u svakom koraku, a komentari naših gostiju da je najveći utisak svade ostavio prvi ples, potvrđuju da smo napravili dobru odluku kada smo se odlučili da krenemo na časove plesa za mladence u Novom plesnom centru (sada Performa fitness & dance, trening centru).


Snezana

Snežana

(Društveni ples)

Teško je u par rečenica opisati sve divne stvari koje ples donosi.

Kompleksna aktivnost koja objedinjuje rekreaciju, trening za mozak i motoriku tela, uživanje u muzici, uživanje u obilju dobre energije i druženju …

Kad u drugim aktivnostima nastane pauza, ples se nastavlja! Dobro raspoloženi plesači su svuda oko nas…na plesnim večerima, svadbama, prijemima, žurkama…Neprocenjivo je druženje plesne ekipe! U životu svi imamao problema i razloga za neraspoloženje, ali ples će vas naterati da zaboraviti na njih i isuniti vas srećom…

Ples I plesna škola su jedna od najboljih stvari koje su mi se desile u životu!!!


Zvezdana

Zvezdana

(Društveni ples)

Već više od dve godine član sam Novog plesnog centra i to je jedna od najboljih odluka koju sam donela....rešila sam da plešem!!! A to je značilo ulazak u jedan sasvim novi svet - svet zadovoljstva,osmeha i radosti...uz svaki novi ples,svaku novu figuru zadovoljstva i osmeha jos više!!!
Uz profesionalne instruktore upoznala sam i predivnu grupu ljudi,toliko različitih, a opet nekako istih- postali smo prijatelji deleći istu ljubav-PLES!!!


Ljubodrag

Ljubodrag

(Društveni ples)

Maja 2017. godine, u proleće, kad' mu vreme jeste, uplovih u vode plesa, zabave, druženja, ... Jednom rečju - zadovoljstva! Od tada su časovi plesa u Novom Plesnom Centru (NPC), plesne večeri i kafana, sa svim tim divnim devojkama i momcima, sa kojima me taj moj izbor spojio, među najlepšim vrhovima mog bivstvovanja! Dakle, NPC, naravno!


Jovica

Jovica

(Folklor – individualni časovi)

Želeo sam već duže vremena da naučim da igram folklor (uglavnom Užičko kolo). Ali pošto živim u inostranstvu, na žalost nisam imao mogućnost za to.

Tako da sam početkom godine intenzivno tražio plesnu školu u Beogradu i okolini, gde bih mogao u sklopu planiranog dolaska u Beograd (u Martu) da uzmem par časova folklora.

Na kraju te pretrage sam se odlučio da kontaktiram Novi Plesni Centar na Novom Beogradu, pošto mi je se među ostalom lokacija svideo i internet nastup, delovao je veoma profesionalan. Uz to je i ponuda bila veoma pregledna i transparentna (cene) u odnosu na druge škole.

Na moj prvi upit u vezi individualnih i/ili grupnih časova je odmah odgovoreno i Dragana (vlasnica) mi je ponudila paket sa 8 časova, koji su vremenski odgovarali mom upitu.

Taj prvi pozitivni utisak je se ubrzo potvrdio u Plesnom Centru. Dragana i moji instruktori za folklor Marijana i Vladan su bili sjajni u svakom smislu. Marijana i Vlado su bili od početka veoma ljubazni, stručni i fokusirani, a uz to i veoma strpljivi ;)) Trudili su se svaki dan maksimalno i uspeli smo – iako u to ,predhodno , sam nisam verovao/očekivao - da me u tom kratkom vremenu nauče osnove Užičkog kola.

U sledeća 3 meseca sam jos 3 puta dolazio u Beograd. I za svaki vikend – znači čak i subotama i nedeljama – sam imao organizovane individualne časove folklora I nekoliko časova plesa koji mogu da primenim u svakoj prilici. Nakon ta 4 vikenda sam naučio da igram Užičko kolo (uz standardni trokorak čak i ukršteni trokorak, trokorak sa poskokom itd), Vlaško kolo Niiski sa-sa i osnove plesa i Discofoxa.

I uveren sam, da sam to sve u tako kratkom vremenu, samo zahvaljujući mojih motivisanim, stručnim i primernim instruktorima uspeo naučiti. Još jednom jedno veliko hvala Dragani, Marijani i Vladanu, bili ste sajni.