Adresa
vaše
forme!

O nama

Dragi ljubitelji plesa,

Dragana MiricDobro došli na našu internet stranicu. Hvala vam što ste nas posetili i verujem da ćete naći odgovore na vaša pitanja kao i još mnogo zanimljivih i korisnih informacija u vezi sa plesom i fitnesom.

2. februara 2016. godine otvorili smo naša vrata za sve koji vole muziku i ples i biraju da se na taj način rekreiraju i provode svoje slobodno vreme.

Ideja se izrodila iz velike ljubavi prema plesu i želje da na Novom Beogradu kreiramo prostor koji je lep i udoban, sa kvalitetnom uslugom, gde se naši članovi osećaju prijatno. Okupili smo tim saradnika koji deli sa nama istu viziju o plesu i krenuli. Danas, nakon skoro četiri godine poslovanja, možemo da kažemo, da smo ponosni i zahvalni, što nam je ukazalo poverenje nešto više od 700 članova, dosadašnjih korisnika najrazličitijih programa iz naše ponude.

Od okrobra meseca 2019. godine Novi plesni centra je promenio svoje ime i sada se zovemo Performa fitness & dance, trening centra. Na taj način smo objedinili svoju ponudu usluga u oblasti sporta i rekreacije, u sva tri objekta u kojima poslujemo na Novom Beogradu, sa željom da se izdvojimo na tržištu sa ovim jedinstvenim konceptom trening centara. Performa fitness & dance je trening centar koji u svojoj ponudi ima različite individualne programe plesa za decu i odrasle kao i fitnes studio za individualne treninge.

Cilj nam je da u svim našim objektima pružimo vrhunsku uslugu i na najbolji način zadovoljimo potrebe klijenata, uspešnom kombinacijom različitih programa iz oblasti sporta i rekreracije, sa kvalitetnim timom ljudi i maksimalnom tehničkom podrškom.

Treninzi se održavaju u prijatnom i moderno opremljenom prostoru koji zauzima površinu od 380 m2. U sklopu našeg objekta nalaze se tri prostrane, čiste i klimatizovane plesne sale, posebno opremnljena sala za individualne fitnes treninge i svlačionice.

Ne trenirajte pro forme. Mi smo adresa vaše forme!

Dobro došli u Performa fitness & dance trening centar.

Dragana Mirić,
Osnivač i instruktor plesa

Performa fitness & dance

Centar se nalazi u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 94, blok 29, na Novom Beogradu preko puta zapadnog ulaza u Beogradsku Štark arenu. Prostor zauzima površinu od 380 m2 gde se nalaze 3 savremeno opremljene sale, udobne svlačionice, recepcija i kafić

Sala 1

Sala

Sala 2

Sala

Sala 3

Sala

VIŠE FOTOGRAFIJA U GALERIJI

Oznake: o nama

  • 1