Adresa
vaše
forme!

Društveni plesovi

Latino i standardni plesovi

Ukoliko želite da svoje slobodno vreme provedete u prijatnoj atmosferi uz muziku, zabavu i druženje, kurs društvenog plesa je pravi izbor za Vas! Na ovom programu ćete savladati plesni bonton, naučiti najosnovnije korake i plesne figure iz svetski priznatog plesnog programa, u pravilnom držanju i u ritmu muzike.

Instruktori Plesnog centra specijalno su obučeni i sertifikovani da vas na najlakši način upoznaju sa popularnim plesovima i naprave od Vas opuštenog i sigurnog plesača koji se zabavlja i uživa na plesnom podijumu.

Društveni ples za odrasle obuhvata nekoliko nivoa!

Škola Folklora za odrasle

Časovi folklora su namenjeni svima koji žele rekreativno da se bave narodnom igrom, a nisu igrali u folklornim ansamblima kao i za one koji su se nekada bavili folklorom i a želeli bi da to znanje obnove, uživajući u druženju i veselim ritmovima.

Prethodno znanje i plesno iskustvo nije potrebno!

Balet FIT

Balet FIT  je spoj vežbi kojima značajno možete popraviti držanje celog tela, izdužiti mišiće, podstaći sopstvenu ženstvenost i eleganciju, uz puno pozitivne energije. Nije neophodno predznanje klasičnog baleta. Trening se sastoji od parternih vežbi koje zagrevaju sve grupe mišića i priprema su za vežbe pored štapa, na centru sale i skokove.

Ovo je prilika za sve one koji su želeli da se bave baletom, da sebi ispune želju, rekreiraju se na prijatan način, povećaju pokretljivost svog tela i prepuste se čarima igre, steknu kondiciju, vežbaju koncentaciju i kordinaciju. Časovi rekreativnog baleta su prilika da uživate i opustite se uz klasičnu muziku i učinite nešto dobro za sebe.

Karipski latino plesovi

Plesovi: Salsa, Bachata, Kizomba, Merengue
Trajanje: Neograničeno

Kurs karipskih latino plesova okuplja sve zaljubljenike u strastvene, vrele i temperamentne popularne latino i karipske plesove.

Salsa je živahan i vatren, izvorno kubanski ples, koji zbog svoje opuštenosti i zavodljivosti, vedrine i radosti koju širi , danas predstavlja jedan od najpoznatijih plesova u svetu.
Bachata je izuzetno popularni senzualni ples poreklom iz Dominikanske Republike, ples ljubavi i romantike.
Kizomba je spori i senzualni ples poreklom iz Angole, koji u sebi sadrzi elemente tanga.
Merenge je nacionalni pes Dominikanske republike koji karakteriše brz i živahan ritam.

Lady style

Ples nije zahtev ni očekivanje, već uživanje i opuštanje kroz koje istražujemo i otkrivamo sebe. Samim tim rastemo i unapređujemo se a to prija celom našem biću.

Drage dame, posebno kreiran za vas program Lady style je prilika da upoznate sebe na jedan drugačiji način, istražujući svoje telo i pokrete kroz ples. Koreografije i koraci najpopularnijih latino i karipskih plesova se rade samostalno, sa posebnim zadržavanjem na stilskim elementima, pokretima tela i ruku. Zajedno učimo da budemo jedinstvena celina , ujedinjene sa sobom, svojim duhom I telom…

Argentinski tango

Trajanje: Neograničeno 

Argentinski tango je atraktivan i emotivan ples, odraz veze muškarca i žene, interpretacija osećaja kroz improvizaciju. Pleše se srcem, ne naglašava tehniku, već vođenje i praćenje, uz divnu muziku i plesni zagrljaj.

Kroz osnovne korake i kombinacije, uz elegantno držanje, na ovom kursu plesa, zakoračićete u magični svet Argentinskog tanga.

Zumba

Zumba je popularni fitnes program koji je stekao planetarnu popularnost kombinujući brze i spore ritmove muzike različitih žanrova, spajajući kvalitetne vežbe sa elementima sambe, merengea, salse, hip hopa i ostalih plesova. Konačni proizvod je spoj dinamične vežbe i elemenata latinoameričkih plesova, zbog čega se više osećate kao da ste na dobroj zabavi a ne u sportskoj sali na treningu.

  • 1