Adresa
vaše
forme!

Team building

Razvijanje timskog duha zaposlenih

Ples kao društvena pojava može predstavljati vrstu umetnosti, vid druženja, duhovni ritual, vid zabave ili samo estetski izraz. Istraživanja o komunikaciji ukazuju da se više od 70 posto odnosi na neverbalnu komunikaciju što uključuje ton glasa, repeticiju, teksturu, zvukove, disanje, gestove, ekspresije lica, napetosti mišića itd.

Neverbalno izražavanje osnovna je komponenta u celokupnoj dimenziji onoga što nazivamo komunikacijom a ples predstavlja jednu od metoda neverbalne komunikacije ljudi.

Da bi se bolje razumeli, uspešnije komunicirali, bili produktivniji a u isto vreme veseli i opušteni, predlažemo da za vaš tim organiizujete posebnu vrstu aktivnosti za team building – plesnu radionicu.

Plesne radionice se mogu održavati u jednoj od naše 3 profesionalno opremljene sale u plesnom centru, u prostorijama vaše kompanije ili na nekom trećem mestu koje predložite a da je adekvatno za ovu vrstu aktivnosti.
Naš stručni tim će u dogovoru sa vam organizovati sadržaj plesne radionice kako bi na najbolji način ispunili sva vaša očekivanja.

Mi smo vaš partner u poslu jer imamo potrebno znaje, iskustvo i pružamo vrhunske uslove za rad sa profesionalnim timom stručnjaka koji doprinosi da ostvarite vaš uspeh!

Kontaktirajte nas putem maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
ili na telefon +381 66 8890 053

Oznake: special

  • 1