Adresa
vaše
forme!

Početni kurs plesa

Bronzani program

Plesovi: Salsa, Cha cha cha, Pop dance, Engleski valcer, Foxtrot

Trajanje: 4 meseca

Početni program će Vam pomoći da se oslobodite na plesnom podijumu, steknete sigurnost i razvijete korektno plesno držanje, usvojite osnove ritma i plesnog vođenja.

Srednji kurs plesa

Srebrni program

Plesovi: Samba, Rumba, Tango, Swing-RNR, Bečki valcer

Trajanje: 4 meseca

U okviru programa srednjeg kursa naučićete novih 5 plesova uz proširenje figura plesova iz početnog programa. Na ovom nivou ćete se upoznati sa složenijim ritmovima i plesovima.

Viši kurs plesa

Zlatni program

Plesovi: Pop dance, Cha cha cha, Samba, Rumba, Jive, Swing-RNR, Engleski valcer, Bečki valcer, Tango, Quickstep

Trajanje: 8 meseci

Na višem kursu plesa znatno ćete unaprediti i proširiti znanje i veštine naučene na početnom i srednjem kursu plesa a vaša plesna tehnika, stajling i ritmička interpretacija će se vidno poboljšati. Nakon savladanog Višeg kursa plesa moćićete da prepoznate svaki muzički ritam i da sa sigurnošću zablistate na plesnom podijumu.

Napredni kurs plesa

Nakon završenog višeg kursa plesa pravi je trenutak da se odlučite da li želite plesom da se bavite malo ozbiljnije ili je ples postao vaš hobi i rekreacija. U oba slučaja mi imao rešenje za vas a to su Dijamantski program i Hobi program. Vaše je samo da odlučite!

Dijamantski program

Plesovi: Cha cha cha, Samba, Rumba, Pasodoble, Jive, Engleski valcer, Tango, Bečki valcer, Slowfox, Quickstep

Trajanje: 12 - 16 meseci

Složene koreografije, sigurna plesna tehnika, jasno izgrađen plesni stil uvode vas u svet plesača od čijih nastupa publici zastaje dah. Ukoliko biste voleli da se takmičite u okviru PRODANCE programa, ako vas privlače javni i revijalni nastupi kao i usavršavanje u svim aspektima plesa ovaj program je kao stvoren za vas.

PRODANCE program

Performa fitnes & dance radi po licenciranom programu PRODANCE plesnih škola koji je pažljivo koncipiran da na najlakši način uz stručne instruktore savladate veštinu plesa i steknete neophodnu sigurnost na svakom podijumu kako bi mogli da se takmičite.

PRODANCE program je kombinacija grupnog i individualnog rada u skladu sa programom takmičenja. Program je jedinstven u svim plesnim školama sa PRODANCE licencom. Ukoliko nemate stalnog plesnog partnera, imate mogućnost da izaberite nekog od naših plesnih instruktora.

U organizaciji PRODANCE plesnih škola održava se PRODANCE liga takmičenja gde se možete lepo zabaviti i takmičiti sa svojim plesnim partnerom ili sa našim instruktorima plesa kao partnerima. Takođe, tokom godine, se organizuju plesne večeri, plesna vikend druženja na atraktivnim lokacijama u zemlji i inostranstvu.

Pridružite nam se i postanite deo velikog i uspešnog PRODANCE tima! Performa fitnes & dance licenced by PRODANCE.

Hobi program

Rekreativni napredni kurs plesa

Plesovi: Cha cha cha, Samba, Rumba, Pasodoble, Jive, Engleski valcer, Tango, Bečki valcer, Slowfox, Quickstep

Trajanje: neograničeno

Hobi program je namenjen svima koji istinski uživaju u plesu, muzici i druženju a odlučili su da im ples postane hobi ili rekreacija u slobodno vreme. Polaznici rekreativnih hobi grupa unapređuju svoje plesno znanje do najvišeg stepena, vladaju koreografijama, majstorski vode ili prate plesnog partnera i pre svega beskrajno uživaju.
Svi zainteresirani mogu se priključiti ovom programu ukoliko su prethodno završili viši kurs plesa.

  • 1