Adresa
vaše
forme!

Novosti

Uspešan plesni vikend za latino formacije iz Novog plesnog centra

Latino formacije, različitog uzrasta , nastupile su na dva takmičenja u Beogradu, 22. i 23. decembra 2018. godine. U subotu 22.12. obe grupe su nastupile na Državnom prvenstvu Srbije, u Hali Sportova na Novom Beogradu, takmičenju u organizaciji Plesnog saveza Srbije. Mlađa grupa je osvojila prvo mesto , dok je starija grupa bila treća u svojoj kategoriji.

Već u nedelju je bio organizovan Međunarodni festival plesa u Spotskom centru Šumice, gde je mlađa grupa latino formacija osvojila drugo mesto i sve nas učunila ponosnim.

Naše latino devojčice su zaista pokazale neverovatnu zrelost i posvećenost a pre svega ljubav prema plesu. Veliko hvala roditeljima na podršci i treneru Tanji Vlaisavljević na postgnutim rezultatima.

Pogledajte sve slike u galeriji »

Prednovogodišnje plesno veče

Poslednjeg vikenda u decembru organizovali smo plesno veče za sve naše članove i ljubitelje plesa. Veselo razigrano smo priveli kraju još jednu plesnu sezonu. Bilo je zadovoljstvi videti draga lica i prijatelje sa kojima smo se družili i plesali celo veče. 

Pogledajte sve slike u galeriji »

Debitantski nastup Zvezdane Tasic na Pro Am takmičenju

Sredinom decembra je organizovano Pro Am takmičenje u plesu u restoranu Doma Vojske Srbije. Veliki broj učesnika je bio prijavlje iz različitih plesnih škola i uprkos velikom snegu koji je to veče padao i prekrio ulice Beograda, sala je bila puna do poslednjeg mesta.

Na naše veliko zadovoljstvo, Novi plesni centar je predstavljala naša članica Zvezdana Tasić sa svojim instruktorom plesa Milivojem Marjanovićem. Zajedno su priredili fenomenalan nastuo i sve nas učinili ponosnim što su deo našeg tima. Sa nestrpljenjem očekujemo sledeće takmičenje i nove koreografije...

Pro Am plesno takmičenje je dostupno svima koji žele da probaju nekšto novo u životu i dožive jedno posebno iskustvo. Za više informacija pogledajte http://www.noviplesnicentar.rs/usluge/programi/41-prodance-program

Pogledajte sve slike u galeriji »

Nastupi najmlađih balerina na Plesnim susretima u Dečijem kulturnom centru

Sa velikim zadovoljstvom, svake godine, naše najmlađe balerinice nastupaju na Plesnim susretima u Dečijem kulturnom centru. Tako smo i ove godine pripremili dve divne koreografije. Uživali smo zajedno sa devojčicama u pripremama i veliko hvala Ivi Ignjatović koreografu i Andrijani Milicevic na divnim kostimima. Radujem se nekim sledećim Plesnim susretima....

Pogledajte sve slike u galeriji »

Letnji kursevi plesa

Ovoga leta, u periodu od 9.jula do 20. jula. pružamo vam fenomenalnu mogućnost da naučite da igrate Salsu ili Srpska kola, na intenzivnim dvonedeljnim kursevima plesa.

Prijave su obavezne jer je broj mesta u grupi ograničen, zato vas molimo da se prijavite na vreme. Telefon za prijave je 0668890053 ili 011 3110255

Salsa letnji kurs plesa
9. - 20.jula
Termini časova:
Ponedeljak 18h
Sreda 19h
Petak 18h
Časovi traju 90 minuta.
Cena intenzivnog kursa je 3000 rsd.

Užičko kolo, Vlaško kolo i Salsa - radionica
9. - 20.jula
Termini časova:
Utorak 21h
Četvrtak 21h
Časovi traju 90 minuta.
Cena intenzivnog kursa je 2500 rsd.

Kavala open 2018

Sa velikim zadovoljstvom želimo da podelimo sa vama lepe vesti. Ove godine su naše Latino formacije, po prvi put nastupale na medjunarodnoj sceni. Učestvovale su na takmičenju Kavala Open 2018 koje se ove godine održalo 23. i 24. juna u Kavali.

Želimo da čestitamo našim takmičarkama na trudu i radu kao i energiji koju su pokazali na svom nastupu, kao i treneru Tanji Vlaisavljević na ostvarenom uspehu.

 • kaval-01
 • kaval-02
 • kaval-03
 • kaval-04
 • kaval-05
 • kaval-06
 • kaval-07
 • kaval-08
 • kaval-09
 • kaval-10
 • kaval-11
 • kaval-12